2008/12/18

Una felicitació de Nadal ... 'molt útil'

Aquests dies, el correu electrònic és una de les eines més utilitzades per enviar i rebre felicitacions de Nadal, oi?

En això, Internet també ens ha canviat força els costums i la manera de fer.

Avui, però, n'he rebut una que a mes, és útil.

Me l'enviava el Jordi Graells, de la DG d'Atenció Ciutadana de Presidència, de la Generalitat de Catalunya.

I per què és útil?

Doncs per què adjunt a la presentació hi havia 4 links d'interès sobre les 'xarxes i sociales' i les 'eines col·laboratives'.

Com que el mateix Jordi ens demanava que en féssim difusió si ens semblaven interessants, us proposo que hi feu clic:


De veritat que són molt útils.



I aprofito per a reproduir part de la felicitació de Nadal, on es justifica el per què cal tenir en compte molts dels consells i pràctiques proposades en les presentacions.

"A les acaballes del 2008 estem vivint una eclosió de les xarxes socials i les eines col·laboratives i de comunicació que canvien les nostres rutines personals, socials i professionals. Ens hi estem capbussant sense gairebé ni saber si hi ha altres usos més enllà dels pròpiament lúdics que anem adquirint per contagi social. Serveix Facebook per a més usos que els amicals? Respecta la nostra privacitat? Què hem de fer per preservar-la? És Linkedin només un lloc web per trobar feina a partir del nostre currículum? Què és i què en podem fer de Google Apps? És tan eficaç Skype per comunicar-nos? Podem fer videoconferència amb Google Talk?

La nostra particular felicitació nadalenca intenta fer més fàcils i accessibles aquests entorns. Clica damunt de cada imatge i segueix les pautes que et proposem. Com que estem convençuts que les quatre presentacions et resultaran útils, fes-ne difusió entre les persones de la teva xarxa de contactes i aprofitem aquestes dates per posar llum en aquest tema.."

No hay comentarios: