2009/09/22

2n Dinar Networking TICAnoia

Aquest migdia ha tingut lloc, a SesOliveres, a Igualada, el 2n Dinar Networking de TICAnoia.

logo_ticanoia

En aquesta ocasió hem comptat com a convidats amb el President del Parlament de Catalunya, el Sr. Ernest Benach i el Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el Sr. Jordi Bosch.

El dinar ha comptat amb una participació nombrosa, amb l’assistència de mes de 50 professionals TIC de la comarca, que a títol personal i/o en representació de la seva empresa (23 en total).

Després d’una activitat de relació entre els participants, hem tingut ocasió de conéixer el programa TIC.CAT, de la mà del Jordi Bosch.

Podeu accedir a la presentació del mateix en aquest link: http://www.slideshare.net/ticanoia/tic-cat

A continuació, i durant el dinar, hem presentat la memòria d’activitats del 1r any de TICAnoia que mostro a continuació i que per tant, em permeto de no relacionar-la en aquest post.





I finalment, el President del Parlament ens ha presentat l’experiència pràctica del Parlament en l’ús i aplicació de les TIC i, en especial, de les eines web 2.0 i que podeu consultar a www.parlament.cat.

Crec que em faig ressó de l’opinió de tots els assistents en què ha estat una molt interessant i completa jornada de treball que ens ha permès de conéixer-nos una mica mes i de compartir inquietuds, interessos i, en definitiva, seguir treballant per aquest sector industrial de la nostra comarca.

A mes, hem presentat la primera edició de la Guia de Professionals i Empreses TIC de l’Anoia, que ha vist la llum en aquest dinar i que es repartirà, també, en la Fira de Setembre, aquest proper cap de setmana i en l’activitat ‘7x7 Eines TIC’ que hi durem a terme.

No hay comentarios: